Tyveri i kælderen

Kære alle

Som I ved havde vi tyveri af cykler og scooter, natten mellem den 26-27 august. Ved nærmere gennemgang af overvågningen, har vi konstateret at de desværre er kommet ind ved brug af en nøgle til ejendommen. Hvordan den er anskaffet, hvor mange der er i omløb og hvor længe de har haft den, ved vi ikke. Tyveriet er meldt til Politiet og vi afventer dem for selve sagen og overlevering af video materiale, som tydeligt viser gerningsmændene. Vi må desværre ikke dele detaljerne fra overvågningsvideoen med jer, men kun at det er sket (ved flere besøg) mellem kl. 22:00 og kl. 03:12. Vi ved, at det kan føles utrygt, at fremmed har adgang til vores område. Vi vil bede jer om at overveje at fjerne værdigenstande fra kælderen og være opmærksomme på uønsket adfærd.

Vi har i bestyrelsen holdt møde og kan ikke sidde dette overhørigt. De næste skridt vil være:

– Skilte tydeligt på porten at der er videoovervågning.

– Indhente tilbud på skift af låse og nøgler, samt tilbud på alternative og mere sikre løsninger med hurtig implementering.

– Indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, når vi ved at prisoverslag vil ligge klar på løsningerne, så vi kan træffe en beslutning.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Tyveri i kælderen

Nu blødgøres vandet torsdag 15 august kl. 08:00

Torsdag d. 15 august kl 08:00 startes det nye BWT anlæg som sænker kalken fra ca. 24 ºdH til omkring 8 ºdH. Det betyder at vandet bliver blødt og har indflydelse på din hverdag.

Det bløde vand betyder også, at du formentligt skal ændre på nogle af dine vaner, da du bl.a. kan halvere dit forbrug af sæbe, shampoo og rengøringsmidler. Læs vejledningen her.

Her er nogle gode råd, som du kan ændre i din hverdag:

  • Indstil opvaskemaskinen. Din opvaskemaskine skal indstilles til blødt vand, da maskinen doserer salt og afspændingsmiddel efter denne indstilling.
  • Dosér mindre vaskemiddel. Doser vaskemiddel i vaskemaskinen efter den nye hårdhedsrgrad (læs anvisningerne på din vaskemiddelpakke). Overdosering giver ikke renere resultat, men efterlader sæberester i dit tøj.
  • Drop skyllemiddel. Skyllemiddel bruges til at neutralisere kalken ved tøjvask. Det bløde vand sørger for, at dit tøj og dine håndklæder bliver bløde og lækre. Tøjets farver holder også længere.
  • Færre rengøringsmidler. Halver forbruget af afkalknings- og rengøringsmiddel, når du gør rent. Når du gør rent med blødgjort vand, skal du bruge mindre rengøringsmiddel.
  • Brug mindre sæbe og shampoo. Når du vasker hår og hænder i blødgjort vand, behøver du ikke den samme mængde af sæbe og cremer.
  • Lettere rengøring. Kalkaflejringer på armaturer og blandingsbatterier vil være væsentligt nemmere at holde nede uden skrappe rengøringsmidler og timevis af besværlig rengøring, og så slipper du for at afkalke kaffemaskine og elkedel så ofte.

 

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Nu blødgøres vandet torsdag 15 august kl. 08:00

Periodiske forstyrrelser i vandforsyningen – onsdag formiddag

Onsdag starter klargøringen til vores nye BWT (blødtvands anlæg). Der skal derfor laves ny rørføring på vores hoveddør ind til bygningen. Der kan derfor forekomme korte perioder onsdag formiddag uden vand. De laver et bypass, så de kan arbejde på ledningen, uden at vi bliver berørt af det.

De fleste vil nok ikke bemærke at der ikke er noget vand, da de har sagt at det bliver meget kortvarigt. Det anbefales dog ikke at have opvaskemaskine eller vaskemaskinen kørende onsdag formiddag.

Oplever du at der ikke er noget vand, så vent 5 min. og prøv igen.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Periodiske forstyrrelser i vandforsyningen – onsdag formiddag

Varmt vand er på halv kapacitet

Det lader til at en af vores varmtvands beholdere er sprunget læk. Der er en, som er ved at løse problemet. Da det er tanken som er gået i stykker, har han taget den ud af systemet. Vi har derfor kun én tank til varmt vand (læs: halv kapacitet). Der bør være varmt vand om ca 5 min. men måske ikke nok til alle på én gang.

Der arbejdes på at få det tilbage til normal drift, så hurtigt som muligt.

Der er meget vand på kældergulvet, da det er sket i nat.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Varmt vand er på halv kapacitet

3 nye broer på Sluseholmen

Hold dig orienteret om broarbejdet på Sluseholmen, som kommer til at foregå i 3 faser over 1 1/2 år startende på mandag 4 marts med vejarbejde.

Du kan skrive dig op til at modtage SMS for løbende information ved at sende “Broer” til 1919.

Information taget fra Sluseholmens facebook gruppe:

Beboerne vil fortsat kunne køre til og fra deres bolig ad midlertidige veje, som i takt med byggeriet vil blive omlagt med tydelig skiltning.

Gang og cykeltrafik vil fortsat foregå via Sluseholmen i byggeperiode – over vandet i kanalerne gennem opstillede containere.

Arbejdet med broerne kommer til at foregå i faser, så der vil løbende i perioden være trafikomlægninger. Man starter med bro 1 ved Irma, herefter bro 3 og til sidst bro 2 ved Lone Kellermanns Vej.

I starten af marts og frem til ca. 1. maj 2019 vil der kun én være en vejbane med trafiklysregulering på Sluseholmen for biler. 
Herefter lukkes Sluseholmen helt for biltrafik i ca. 1 1/2 år.

Du kan holde dig orienteret her: https://sluseholmensbroer.dk/

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til 3 nye broer på Sluseholmen

Færre vandproblemer på taget

Dem der bor i de øverste lejligheder, har igennem mange år haft problemer med vandindtrængen grundet det man førhen kaldte 100 års regnskyl. Nu er de et gentaget fænomen og blot kendt som skybrud. Vi har fået renset nogle brønde i kælderen, som skulle sikre at vandet har nemmere ved at komme væk, når det falder i store mængder.

Vi havde et skybrud torsdag, og vi vil gerne have nogle tilbagemeldinger på dem der bor på kvisten, om i oplevede det anderledes. Vi har modtaget godt ny fra en, at dykpumper ikke startede, da afløbet på taget havde mere sug end det plejer.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Færre vandproblemer på taget

Så starter cykeloprydningen

Vi starter cykeloprydning på hele ejendommen. Der står rigtig mange cykler nogle steder i flere lag, som ikke bliver brugt ofte.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Så starter cykeloprydningen

Elevatoren i nr. 65 er ude af drift

Grundet en motordel som er gået i stykker er elevatoren i opgang 65 ude af drift. Der er bestilt en ny del hjem, men der kan forventes leveringstid. Vi har endnu ikke fået datoen for hvornår elevatoren kan forventes i drift.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Elevatoren i nr. 65 er ude af drift

Service til beboerne

Vi har fået mange nye beboere i vores lejligheder, som måske ikke er klar over nogle af de services vi tilbyder vores beboere.

Lån en stige
Du kan låne en stige, hvis du skal have lavet noget i din lejlighed, pudset vinduer eller andet. Den passer også til lejligheder med højt til loftet. Den er til fri afbenyttele og kan findes i elrummet under nr. 31.

Kajaklaug
Alle beboere på lindholm kan for kr. 500 pr. år pr. husstand være medlem af vores kajaklaug, som lige nu har 5 kajakker og 2 paddleboards. Du kan blive medlem ved at klikke her.

Luft til din cykel
I parkeringskælderen i modsatte hjørne fra porten, er der en kompresser som du kan tænde og derefter pumpe din cykel. Venlist sluk kompressoren når du er færdig.

Støvsug din bil
Ved siden af cykelpumpen er der et strømudtag hvor du kan tilsluttet en støvsuger og rengøre din bil indvendigt.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Service til beboerne

Skift af varme og elmålere

Til alle ejere i EF Lindholm

Dette er varslingsplanen for udskiftning af vand- og energimålere fra Techem iht. allerede omdelte sedler fra Techem:

Varsling:            Tirsdag d. 30/1-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 31, stuen – 2.sal, dør 12
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 31, 3. + 4.sal + 33-49

Onsdag d. 31/1-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 51 – 57, 2.sal
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 57, 3. – 4.sal + nr. 59

Torsdag d.1/2-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 61 + 63, stuen – 2.sal
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 63, 3. + 4.sal – 65 + 67

Fredag d. 2/2-18:

Kl. 08.00 – 12.00: Kenny Drews Vej 69 – 83, 1.sal
Kl. 11.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 83, 2.sal – 85, stuen

Mandag d. 5/2-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 85, 1.sal – nr. 87, 3.sal
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 87, 4.sal  + Kenny Drews Vej 89

Vores tekniker sørger for at varsle lejerne med en gul varslingsseddel i beboernes postkasser. En mulighed er at lægge en nøgle i en kuvert med adresse og ligge nøglen i bestyrelsespostkassen ved nr. 83 så bliver nøglen afleveret til Techem – der vil dog ikke være opsyn af bestyrelsen ved denne løsning.

Bemærk at det er ekstremt vigtigt, at I sørger for at være hjemme på de angivne tidspunkter, så Techem kan få adgang til alle lejlighederne. Hvis I ikke kan være hjemme bedes I sørge for at aflevere en nøgle til f.eks. en nabo.
Techem vil komme maksimalt 3 gange, og hvis I ikke giver Techem adgang til jeres lejlighed, vil efterfølgende besøg blive faktureret, og I vil som ejer blive opkrævet beløbet via ejerbidraget.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Skift af varme og elmålere