Færre vandproblemer på taget

Dem der bor i de øverste lejligheder, har igennem mange år haft problemer med vandindtrængen grundet det man førhen kaldte 100 års regnskyl. Nu er de et gentaget fænomen og blot kendt som skybrud. Vi har fået renset nogle brønde i kælderen, som skulle sikre at vandet har nemmere ved at komme væk, når det falder i store mængder.

Vi havde et skybrud torsdag, og vi vil gerne have nogle tilbagemeldinger på dem der bor på kvisten, om i oplevede det anderledes. Vi har modtaget godt ny fra en, at dykpumper ikke startede, da afløbet på taget havde mere sug end det plejer.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Færre vandproblemer på taget

Så starter cykeloprydningen

Vi starter cykeloprydning på hele ejendommen. Der står rigtig mange cykler nogle steder i flere lag, som ikke bliver brugt ofte.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Så starter cykeloprydningen

Elevatoren i nr. 65 er ude af drift

Grundet en motordel som er gået i stykker er elevatoren i opgang 65 ude af drift. Der er bestilt en ny del hjem, men der kan forventes leveringstid. Vi har endnu ikke fået datoen for hvornår elevatoren kan forventes i drift.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Elevatoren i nr. 65 er ude af drift

Service til beboerne

Vi har fået mange nye beboere i vores lejligheder, som måske ikke er klar over nogle af de services vi tilbyder vores beboere.

Lån en stige
Du kan låne en stige, hvis du skal have lavet noget i din lejlighed, pudset vinduer eller andet. Den passer også til lejligheder med højt til loftet. Den er til fri afbenyttele og kan findes i elrummet under nr. 31.

Kajaklaug
Alle beboere på lindholm kan for kr. 500 pr. år pr. husstand være medlem af vores kajaklaug, som lige nu har 5 kajakker og 2 paddleboards. Du kan blive medlem ved at klikke her.

Luft til din cykel
I parkeringskælderen i modsatte hjørne fra porten, er der en kompresser som du kan tænde og derefter pumpe din cykel. Venlist sluk kompressoren når du er færdig.

Støvsug din bil
Ved siden af cykelpumpen er der et strømudtag hvor du kan tilsluttet en støvsuger og rengøre din bil indvendigt.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Service til beboerne

Skift af varme og elmålere

Til alle ejere i EF Lindholm

Dette er varslingsplanen for udskiftning af vand- og energimålere fra Techem iht. allerede omdelte sedler fra Techem:

Varsling:            Tirsdag d. 30/1-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 31, stuen – 2.sal, dør 12
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 31, 3. + 4.sal + 33-49

Onsdag d. 31/1-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 51 – 57, 2.sal
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 57, 3. – 4.sal + nr. 59

Torsdag d.1/2-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 61 + 63, stuen – 2.sal
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 63, 3. + 4.sal – 65 + 67

Fredag d. 2/2-18:

Kl. 08.00 – 12.00: Kenny Drews Vej 69 – 83, 1.sal
Kl. 11.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 83, 2.sal – 85, stuen

Mandag d. 5/2-18:

Kl. 08.00 – 13.00: Kenny Drews Vej 85, 1.sal – nr. 87, 3.sal
Kl. 12.00 – 16.00: Kenny Drews Vej 87, 4.sal  + Kenny Drews Vej 89

Vores tekniker sørger for at varsle lejerne med en gul varslingsseddel i beboernes postkasser. En mulighed er at lægge en nøgle i en kuvert med adresse og ligge nøglen i bestyrelsespostkassen ved nr. 83 så bliver nøglen afleveret til Techem – der vil dog ikke være opsyn af bestyrelsen ved denne løsning.

Bemærk at det er ekstremt vigtigt, at I sørger for at være hjemme på de angivne tidspunkter, så Techem kan få adgang til alle lejlighederne. Hvis I ikke kan være hjemme bedes I sørge for at aflevere en nøgle til f.eks. en nabo.
Techem vil komme maksimalt 3 gange, og hvis I ikke giver Techem adgang til jeres lejlighed, vil efterfølgende besøg blive faktureret, og I vil som ejer blive opkrævet beløbet via ejerbidraget.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Skift af varme og elmålere

Sikring af HTH overskabe via Scandera

Har du endnu ikke hørt fra Scandera ang. dine HTH overskabe som skal sikres, kan du ringe eller sende en sms til 60550120 eller skrive til mija@scandera.dk.

Er du i tvivl om du bør få det lavet, send din adresse i en sms til 60550120 og de vender tilbage om du er med.

Det er ved at være sidste udkald, da projektet er ved at være slut. Da de ikke har vores kontaktoplysninger, kan de ikke kontakte alle direkte. De har kontaktet dem, de havde oplysninger på.

Skynd dig derfor og kontakt dem og få lavet en aftale.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Sikring af HTH overskabe via Scandera

Vandskade i kælderrum under KDV 85 st. th.

Der har desværre været en vandskade natten til søndag 27 aug. kl 01:00 i opgang 85 st, hvor vandet kom op af kloakken i en lejlighed. Det har også ramt kælderrummene. Alle med kælderrum under 85 th. bør besigtige skaderne. Billeddokumentation er en god ide, hvis der er sket skader på ens ejendele.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Vandskade i kælderrum under KDV 85 st. th.

Cykel oprydning / bicycle cleanup

Det er tid til cykel oprydning. Der er ophængt information i alle opgange ang. oprydningen.

Cykelstativer mv. er efterhånden fyldt op af kassérbare cykler, børnecykler og barnevogne. Nogle er efterladte, andre opgivet og enkelt er glemt.

Det er tid at få ryddet ud og gjort plads.

Alle cykler mv. mærkes i uge 20 med et rødt/hvidt bånd.
Hvis dette rød/hvide bånd ikke er fjernet af ejermanden senest: mandag den 19. Juni 2017, betragtes cyklen mv. som affald, og den vil efterfølgende uge blive indsamlet og bortskaffet.

Husk således at fjerne det rød/hvide bånd, hvis cyklen skal beholdes.

English:
This is a notification of a forthcoming well needed bicycle cleanup, to get rid of bicycles, carts, children’s bikes, etc. which have been abandoned on the property.

All these items will be labeled with a red and white band within the next few days.

It is important that this band is removed from the bike, etc. if it is still in use, before this date:

Monday june 19th 2017

Hereafter, bicycles and other items with a red and white band still attached, will be considered abandoned, and removed from the property without further notice.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Cykel oprydning / bicycle cleanup

Forhøjet vandstand

Den forhøjede vandstand har nu toppet kl 18, og vandet er ved at trække sig tilbage igen.
Iflg. DMI skulle vandstanden toppe kl 18 med en forhøjet vandstand på 116 cm. Her kl 19 er den faldet med godt 15 cm, hvilket også kan ses i kanalerne.
Der er pt. ikke meldinger om at der skal tages nogle forholdsregler for lejligheder eller kældre.
Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Forhøjet vandstand

Opfølgning på sagen fradrag for forbedringer

Bestyrelsen og E/F Lindholm har nu modtaget en opdatering i sagen fra vores rådgiver, advokatfirmaet Accura.

Accura vurderer, at det fra et cost-benefit perspektiv ikke kan betale sig videreføre sagen igennem lovsystemet. På baggrund af de andre sager Accura fører og de offentliggjorte sager på området, sammenholdt med den politiske vilje, til at afslutte denne fradragsmulighed, så anses en mulighed gevinst ikke til at stå mål med de omkostninger, det vil kræve at føre sagen videre.

Bestyrelsen har besluttet at følge Accura’s anvisning i sagen og vil derfor ikke foretage sig yderligere og sagen er hermed afsluttet.

Fradraget kan først benyttes når værdien af grundskatteloft overstiger grundværdi fratrukket fradraget (det tildelte fradrag for forbedringer).

Som tidligere omtalt så er det Københavns Kommune, der er ansvarlig for korrekt afregning, som sker direkte med tidligere og nuværende ejere. Afregningen skulle allerede være påbegyndt, så I må meget gerne give feedback, hvis I har fået penge tilbage. Reglerne for benyttelse af fradraget for forbedringer blev ændret i 2011 og derfor vil der kun ske tilbagebetaling til ejere i perioden 2008 – 2010, da grundskatteloftet generelt er lavere end grundværdi fratrukket fradraget.

Af samme årsag er det ikke alle ejere (tidligere/nuværende), der vil modtage penge return på nuværende tidspunkt, da det ikke er alle der kan benytte fradraget. Forhåbentligt vil det dog være muligt, at kunne benytte fradraget på et tidspunkt i fremtiden (fradraget gælder i 30 år fra 2004, 2005, 2006 iht. brev fra SKAT dateret 31. maj 2016).

Såfremt man på et tidspunkt i fremtiden vil være berettiget til fradraget, så vil dette automatisk blive indregnet i ejendomsvurderingen og beregningen af ejendomsskat.

Som ejer skal man ikke foretage sig noget, da eventuelle ændringer og udbetalinger sker automatisk.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Opfølgning på sagen fradrag for forbedringer