Risiko for oversvømmelse af kældre (opdateret)

Opdatering d. 6 december kl. 13.00:
Vores vicevært har netop gået en runde i p-kælder og øvrige gange og der er p.t. ikke spor af nogen form for vandindtrængning.

Opdatering d. 6 december kl. 10.00:
Der er forsat risiko for vandindtrægning i stuelejligheder. P.t. venter DMI vandstanden vil stige frem til i aften ved 18 tiden hvor vandet forventes at nå 157 cm + bølger (ca 8 cm højere end her kl 10.)

Find nærmere information på: https://www.facebook.com/EFLindholm

Opdatering d. 5 december kl. 23.00:
Bestyrelsen har talt med indsatslederen fra beredskabet tilstede ved Sluseholmen og fået bekræftet, at man p.t. er ved at distribuere sandsække til lejlighederne i kanalhusenes stueetager.

Risikoen for vandindtrægning vil formentlig være størst i morgen og formiddagstimerne, og der opfordres således til man foretager de nødvendige præventive tiltag.

Sandsækkene skulle således ankomme snarligt og det vil være folks eget ansvar at benytte sig af dem, ligesom de som sagt er forbeholdt lejlighederne i stueetagerne. Seneste melding er forsat at man ikke længere forventer en væsentlig risiko i forhold til vand i kældre som tidligere annonceret.

Find nærmere information på: https://www.facebook.com/EFLindholm

Opdatering d. 5 december kl. 20.30:
Politiet har modificeret deres advarsel. Der er stadig risiko for oversvømmelse som følge af stigning i vandstanden, men denne anses nu som langt mindre, og de vil ikke længere fjerne vores biler som annonceret kl. 21.00.

Tidligere opdatering kl. 19.30:
Politiet har kontaktet bestyrelsen og har udsendt advarsel i forbindelse med stormen. Der er varslet risiko for oversvømmelse af parkeringskælder og kælderrum, hvorfor politiet beder om at alle biler flyttes omgående. Politiet har advaret om at de selv vil flytte alle biler som ikke er fjernet senest kl. 21.00! Vi henstiller ligeledes til at sikre de mest værdifulde genstande i kælderrummene.

Følg opdateringer her på bestyrelsens hjemmeside https://ef-lindholm.dk og vores Facebook side: https://www.facebook.com/EFLindholm

Mvh. Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.