Skybrud

Vi har i E/F Lindholm desværre været hårdt ramt af vandskader i lejligheder såvel som elevatortårne m.m. i forbindelse med skybrud.

Således har flere beboere taget initiativ til et “skybrudsværn” som har til formål at minimere risikoen for skader ved fremtidige skybrud. Helt konkret har ejerforeningen udleveret pumper til de steder, som havde problemer som følge af skybruddet i juli sidste 2011 hvilket er følgende:

  • Nr. 83, 4. th (Jacob Lau)
  • Nr. 87, 4. th (Tevin Lac)
  • Nr. 89, 4. tv, (Bo Sørensen deles med 89, 4.)
  • Nr. 89, 4. tv (Doris Martinelli, Ib Jacobsen)
  • Hele “længen” mod vest (nr. 31, 2 – 4, 2 – 8, 2- 10, 2 – 11, 31, 3. tv og 55, 3. th) med tagterrasser i samme niveau har nu 2 pumper. Dels i nr. 55, 3. th og 31, 2 – 4 (Rikke og Thomas).

Vi har desuden flere ekstra pumper som kan tages i brug af beboerne. De er placeret under nr. 31 i kælderen i det rum, der huser elmålere. De skal returneres efter brug, men hvis de skal være permanent på en tagterrasse for at afværge en skade så er det selvfølgelig ok. Er det tilfældet skal bestyrelsen dog have besked, så vi altid ved hvor pumperne er.

Til orientering har beboerne i nr. 83, 2.-9 og 83, 2.-10 indkøbt egne pumper.

Det er anbefalelsesværdigt at lade pumpen stå fremme på jeres tagterrasser, så de er lige ved hånden i sommerperioden. Også så naboen kan tage fat, hvis I ikke er hjemme den dag eller nat, der kommer et skybrud. Tilsvarende er det bedst at tage pumperne indendørs i vinterhalvåret.

Vi opfordrer desuden til at dem der har pumper tilmelder sig DMIs SMS varslingstjeneste for skybrud hvilket kan gøres her: http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/sms-varsel.htm

Spørgsmål i anledning af ovenstående kan altid rettes til Anders på mail eller mobil, 20 64 70 44.

Dette indlæg blev udgivet i Guides. Bogmærk permalinket.